The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises 1.0.2

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Knokken, racen en slingeren in Gotham City

The Dark Knight Rises volgt de gelijknamige film op de voet. Jij speelt Batman en redt de stad van Bane en z'n snode kompanen. Tijdens je heldendaden heb je beschikking over alle moderne middelen die bij het pak horen: van "Badarangs" (een soort werpsterren) tot je trouwe grijphaakgeweer. Hiermee slinger je met gemak van dak naar dak. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtige beelden
  • Uitstekende voiceovers
  • Orkestrale soundtrack

TEGEN

  • Slechte camerapunten
  • Vechten abominabel slecht
  • Hapert zelfs op snelle tablets
  • Veel grafische foutjes

Gemiddeld
6

The Dark Knight Rises volgt de gelijknamige film op de voet. Jij speelt Batman en redt de stad van Bane en z'n snode kompanen. Tijdens je heldendaden heb je beschikking over alle moderne middelen die bij het pak horen: van "Badarangs" (een soort werpsterren) tot je trouwe grijphaakgeweer. Hiermee slinger je met gemak van dak naar dak.

De spellen van Gameloft benaderen console-kwaliteit en suggereren dat tablets en telefoons spelcomputers zijn. The Dark Knight Rises is zo'n game waarvan je bij het starten denkt: "wauw, dit is een écht spel!" Deze gedachte duurt totdat de actie begint. Hoewel de graphics van The Dark Knight Rises sfeervol zijn, met glanzende natte straten en een realistische vleermuisman, spetteren de vechtscènes niet van het scherm. Deze beperken zich tot lui achterover leunen en op een schermknop tikken.

De besturing in The Dark Knight Rises verloopt zoals we gewend zijn. Een virtueel pookje links op het scherm doet de held bewegen, rondkijken doe je met een vinger op het scherm. Speciale acties, zoals het lanceren van je grijphaak, voer je uit met contextgevoelige knoppen. Vechten is simpel in alle opzichten; je mept en schopt met één knop. Theoretisch blokkeer je tegenstanders met een andere knop, maar vanwege het uitblijven van gevaar is dit onnodig. Hier ligt het probleem van de game: het speelt als een interactieve strip.

The Dark Knight Rises klinkt orkestraal en ziet er prachtig uit. Helaas zit er geen uitdaging in het spel, dat worstelt met de ambitieuze belofte een uitdagend spel neer te zetten. In plaats daarvan stuurt het je speels door het verhaal uit de film, met de suggestie dat jij de klappen uitdeelt. Vind je dat niet erg, dan is The Dark Knight Rises wellicht het proberen waard. Ons advies: bekijk gewoon de film!